Terugblik op de Tuindagen

Rondleidingen

Meer weten?


Neem hier vrijblijvend contact met ons op.

Meer over

evenementen op Vollenhoven

Er is altijd wel een reden voor een festiviteit. Of het nu een bruiloft of een jubileum is, een verjaardag, een familiedag of zomaar omdat je er gewoon zin in hebt. Een happening of plechtigheid gegeven op een bijzondere locatie, met uitstekende catering en persoonlijke aandacht, zal nog lang positief in het geheugen blijven. Wij zorgen ervoor dat dit voor u een onvergetelijke gebeurtenis wordt.

De laatste Tuindagen waren in 2017

De Tuindagen van Landgoed Vollenhoven werden voor de 20ste en tevens laatste keer in 2017 georganiseerd. In 20 jaar tijd zijn de Tuindagen van een eenvoudige open tuin uitgegroeid tot een mooi, groots maar toch “eenvoudig” evenement. De exploitatie van Vollenhoven heeft in de afgelopen 20 jaar grote sprongen gemaakt en dan kom je op een goed moment op een punt dat er keuzes gemaakt moeten worden. In het belang van Vollenhoven gaan we ons meer richten op andere exploitatie mogelijkheden. Openstelling blijft echter voor ons belangrijk en hier zal dan ook op een andere, minder arbeidsintensieve manier invulling aan gegeven worden. Houd de website in de gate indien u wilt weten wanneer en op welke manier dat zal zijn.

ga naar de Tuindagen

Rondleidingen

Het gehele jaar rond worden er op Landgoed Vollenhoven rondleidingen door de tuinen gegeven. Met uw tuinclub, familie of vrienden komt u met een wandeling op Landgoed Vollenhoven weer helemaal tot rust. Het motto van Vollenhoven is ‘Onthaast u’ en dat is geen moeilijke opgave op een rustgevende plek als deze.

Ga naar rondleidingen

Muziek optredens

Een piano recital achter op het terras van het grote huis, een zangkoor in de oranjerie, een toneelstuk in de stal den Eijck of een concert in de hall. Er is veel mogelijk op Landgoed Vollenhoven.

Neem contact met ons op

Ik wil graag informatie ontvangen over evenementen


Gebruik onderstaand formulier om ons een bericht te sturen. Wij zullen zo spoedig mogelijk antwoorden.