Rondleidingen

Het gehele jaar rond worden er op Landgoed Vollenhoven rondleidingen door de tuinen gegeven. Met uw tuinclub, familie of vrienden komt u met een wandeling op Landgoed Vollenhoven weer helemaal tot rust. Het motto van Vollenhoven is ‘Onthaast u’ en dat is geen moeilijke opgave op een rustgevende plek als deze.

Rondleidingen voor groepen zijn op afspraak.

Voor uw rondleiding met een eigen groep kunt u een datum in overleg afspreken. Toegang: € 75,- tot en met 10 personen. Daarna € 7,50 p.p. inclusief koffie/thee.

Data open rondleidingen.

Hebt u geen eigen groep om een rondleiding mee te plannen dan kunt u zich, individueel, aanmelden voor de open rondleidingen. De eerstvolgende open rondleiding, als de Coronamaatregelen het toelaten, is op zondag 31 mei, start 11.00 uur. Prijs: € 7,50 p.p. Aanmelden via info@landgoedvollenhoven.nl 

Wat kunt u verwachten

Een rondleiding door de tuinen duurt ongeveer 1,5 uur. U loopt door de Engelse tuin, de moestuin en het Engelse landschapspark. Tevens worden de oranjerie en het koetshuis bezocht. U hoort over de geschiedenis, de beplanting en het beheer van Landgoed Vollenhoven.

Het is mogelijk de rondleiding aan te passen aan uw wensen in duur en de route.

Start: Datum en tijdstip in overleg startend op de parkeerplaats bij het Grote Huis. De parkeerplaats bevindt zich aan de Utrechtse kant van het huis.

Neem contact met ons op

Ik wil graag informatie ontvangen over rondleidingen


Gebruik onderstaand formulier om ons een bericht te sturen. Wij zullen zo spoedig mogelijk antwoorden.