Het Grote Huis

De Oranjerie

De Stal den Eijck

Het Park

Meer over

Locaties op Landgoed Vollenhoven

Lees meer over capaciteiten en opstelling

In de loop der jaren zijn er  op Landgoed Vollenhoven steeds meer locaties gekomen die voor een activiteit gehuurd kunnen worden. Het begon eind jaren negentig met de Oranjerie. Als de vorstgevoelige planten in de zomer buiten stonden, kon de Oranjerie gehuurd worden voor allerlei gelegenheden. Inmiddels zijn het Grote Huis en de Stal den Eijck er bijgekomen.  De drie gebouwen zijn geheel verschillend, wat als groot voordeel heeft dat je voor de diverse gelegenheden altijd wel een goede oplossing kunt vinden. Het park en de gebouwen worden ook regelmatig gebruikt voor filmopnames en commercials.

De Oranjerie kan de meeste mensen herbergen. Het Grote Huis is meer geschikt voor kleinere gezelschappen en de Stal den Eijck zit daar qua stijl en aantal mensen tussen in.

Het Grote Huis

Het Grote Huis wordt nog altijd particulier bewoond. Toch kunt u voor bijzondere gelegenheden gebruik maken van de hall, de eetkamer en de grote kamer.

Lees meer over het Grote Huis

De Oranjerie

In de wintermaanden heerst er in de oranjerie een serene rust. De vorstgevoelige planten houden hun winterslaap en wachten geduldig tot ze half mei weer naar buiten mogen. En dan barst het los. De Oranjerie is opeens het decor voor uw bruiloft, familiedag, bedrijfsuitje of fotoshoot. Maak een afspraak en bespreek de mogelijkheden

Lees meer over de Oranjerie

Stal den Eijck

Sprongen hier een paar jaar geleden nog de schapen met hun lammetjes, nu is daar niets meer van terug te vinden. Behalve dan misschien de voerdertrog, die in het kader van hergebruik tegenwoordig dienst doet als uitgifte van drank.

Lees meer over Stal den Eijck

De tuinen en het park

Op zoek naar een locatie voor uw filmopname, commercial of buitenactiviteit? Denk ook eens aan Vollenhoven

Lees meer over de tuinen en het park

Informatie over de mogelijkheden: verhuur@landgoedvollenhoven.nl 

Floor Hulshof en Marit Mulder

06-25292932

Onze huiscateraars


Wij werken samen met enkele huiscateraars, die Landgoed Vollenhoven een bijzonder warm hart toedragen. Met hen kunt u precies uw wensen bespreken en zij zullen graag met u meedenken om tot een optimaal resultaat te komen. Zij leveren een goede prijs/kwaliteit verhouding en zijn gewend om op de locaties van Landgoed Vollenhoven te werken.


L’ Art de la Table


L`Art de la Table catering is een allround catering bedrijf. Wij verzorgen al bijna 18 jaar feesten, partijen en evenementen op Landgoed Vollenhoven

King of the Grill


Misschien waren wij wel de eerste in Nederland met onze Amerikaanse BBQ Smoker! Al een kleine 10 jaar rijden wij in de provincie Utrecht rond met onze 5 meter lange Extended BBQ- Smoker trailer en nu…

Overnachten in de buurt

Op Landgoed Vollenhoven zijn geen overnachtingsmogelijkheden. Wilt u toch graag in de buurt blijven slapen, dan kunnen wij u het vlakbij gelegen hotel De Biltsche Hoek aanraden.

Ik wil graag informatie ontvangen over de locaties


Gebruik onderstaand formulier om ons een bericht te sturen. Wij zullen zo spoedig mogelijk antwoorden.