Meerdere opstellingen mogelijk

40 - 300 personen

Ga naar capaciteit en opstelling

Onze huiscateraar

Kijk bij L'Art de la Table voor uw catering

Ga naar onze cateraars

Extra activiteiten

Rondleiding, spellenpakket, moestuindiner

Ga naar extra activiteiten

Meer weten?


Neem hier vrijblijvend contact met ons op of mail naar verhuur@landgoedvollenhoven.nl

Prachtig gelegen midden in het bos

De Oranjerie heeft op Vollenhoven nog steeds zijn oorspronkelijke functie behouden, een gebouw waar kwetsbare planten kunnen overwinteren. In de zomermaanden, als de vorstgevoelige kuipplanten buiten naast de paden staan, wordt de oranjerie verhuurd voor allerlei activiteiten. De Oranjerie ligt achter de historische moestuin midden in het bos, waardoor de locatie rust en beslotenheid uitstraalt. Het begint al goed als u via een kronkelend weggetje door het mooie park bij het gebouw aankomt. Door de bordjes ‘onthaast u’ voelt u de stress van u afglijden. Tussen de bomen parkeert u uw auto of de fiets, uw dag kan al niet meer stuk.

 

 

Sfeervolle setting

De Oranjerie bestaat uit een beneden- en een groter bovendeel. De grote ruimte is schaars gemeubileerd waardoor iedereen er zijn eigen invulling aan kan geven. Ronde tafels, lange tafels, statafels, picknicktafels; gouden stoeltjes of klapstoeltjes; stijlvol of juist nonchalant; u kunt het zelf bepalen. Door de vele grote openslaande deuren naar het grasveld achter de Oranjerie gaan binnen en buiten naadloos in elkaar over.

Vele mogelijkheden

Door deze eigen invulling zijn de perspectieven legio. De ene keer is het een stralend witte bruiloft, dan weer een familiedag met vrolijke activiteiten voor jong en oud, of een product presentatie waar u zowel kunt ontvangen als presenteren. Op het grote grasveld kunnen er heel goed allerlei buitenactiviteiten plaatsvinden zonder dat je elkaar in de wegloopt. Daarnaast zijn er ook faciliteiten om afscheid te nemen van een dierbare.

Aangezien alles maatwerk is, zijn de prijzen op aanvraag.

Onze huiscateraars


Wij werken samen met enkele huiscateraars, die Landgoed Vollenhoven een bijzonder warm hart toedragen. Met hen kunt u precies uw wensen bespreken en zij zullen graag met u meedenken om tot een optimaal resultaat te komen. Zij leveren een goede prijs/kwaliteit verhouding en zijn gewend om op de locaties van Landgoed Vollenhoven te werken.


L’ Art de la Table


L`Art de la Table catering is een allround catering bedrijf. Wij verzorgen al bijna 18 jaar feesten, partijen en evenementen op Landgoed Vollenhoven

Ik wil graag informatie ontvangen over de Oranjerie


Gebruik onderstaand formulier om ons een bericht te sturen. Wij zullen zo spoedig mogelijk antwoorden.