Meerdere opstellingen mogelijk

1 tot 100 personen

Ga naar capaciteit en opstelling

Meerdere huiscateraars

Verschillende opties voor de perfecte catering

Ga naar onze cateraars

Extra activiteiten

Rondleiding

Ga naar extra activiteiten

Meer weten?


Neem hier vrijblijvend contact met ons op of mail naar verhuur@landgoedvollenhoven.nl

Prachtig gelegen

Rijdend over de Utrechtseweg kan Huis Vollenhoven u bijna niet ontgaan. Het statige witte huis dat zo mooi in de vijver gespiegeld wordt, staat daar zoals het er eeuwen geleden ook al stond. In vroeger tijden waren gasten welkom om het rariteiten kabinet van de heer van der Capellen te komen bezichtigen; tegenwoordig kunt u er stijlvol dineren, vergaderen of zelfs in het huwelijk treden.

Sfeervolle setting

Het huis is ingericht in de jaren dertig stijl. In de grote kamer kunt u gezellig borrelen bij de open haard. In de eetkamer geniet u onder het toeziend oog van de statige familieportretten van een heerlijk diner aan een stijlvol gedekte tafel. De hall is het decorum voor de huwelijksceremonie of een lunch. Op de colonnade achter het huis heeft u een fantastisch uitzicht over de achtervijver en de landerijen met de ondergaande zon en als u geluk hebt ziet u de ijsvogels over het water scheren. Zittend op de grote rieten stoelen wordt u weer even teruggeworpen in vroeger sferen en voelt u zich letterlijk en figuurlijk de koning te rijk. Het ruime grasveld leent zich uitstekend voor een gezellige receptie.

Vele mogelijkheden

Het huis is uitermate geschikt voor een vergaderdiner, managementmeeting of fusiebesprekingen. Maar ook kunt u hier in het huwelijk treden, een diner, lunch of high tea organiseren of een stijlvol afscheid. Doordat het huis nog altijd particulier bewoond wordt is de uitstraling wezenlijk anders dan in een hotel of restaurant.

Onze huiscateraars


Wij werken samen met enkele huiscateraars, die Landgoed Vollenhoven een bijzonder warm hart toedragen. Met hen kunt u precies uw wensen bespreken en zij zullen graag met u meedenken om tot een optimaal resultaat te komen. Zij leveren een goede prijs/kwaliteit verhouding en zijn gewend om op de locaties van Landgoed Vollenhoven te werken.


Ik wil graag informatie ontvangen over het Grote Huis


Gebruik onderstaand formulier om ons een bericht te sturen. Wij zullen zo spoedig mogelijk antwoorden.