Vuur, rook, smaak en beleving

Meer informatie? Bekijk dan hier de website van King of the Grill

Meer over

King of the Grill

Huiscateraar bij:
  •  Stal den Eijck

Contact gegevens:

Jeroen Witteveen

030-6915631

info@cateringwitteveen.nl

www.kingofthegrill.nl

Real American BBQ Catering!

Onze passie voor BBQ zit diep. Al ruim 10 jaar werken wij met onze Extended Smoker trailers, ook toen nog niemand er van gehoord had.
En BBQ-en met een Smoker is echt wel iets anders; al onze gerechten zijn in de loop der jaren dan ook steeds verder geperfectioneerd. En dat proef je terug.

Ieder onderdeel van ieder dier, vlees of vis heeft zijn eigen bereidingstijd. De Brisket die minimaal 16 uur zachtjes gerookt wordt tot de gemarmerde Rib-eye’s die op hoog vuur gebakken worden!
De super malse gerookte zalmzijdes tot de gegrilde gamba’s. Ieder gerecht natuurlijk met zijn eigen marinades en kruidenmixen begeleid met de lekkerste sauzen & salades.

Waarom een BBQ smoker?

Onze Smokers geven ons de mogelijkheid om op authentieke wijze en met rust voor ieder product de juiste bereiding toe te passen.
Met onze mix van fruitbomen- en eikenhout bereiken wij de perfecte smaak voor ieder gerecht. Een groot gedeelte van de gerechten wordt indirect gegaard, Slow Cooking door middel van rook en warmte.

En daarnaast is de uitstraling natuurlijk geweldig! Uw gasten zullen zeker verrast worden en nog lang napraten over deze BBQ. Het is niet voor niets dat we bij vele klanten ieder jaar weer terug mogen komen.
Onze entourage is helemaal afgestemd op de BBQ Smoker, stoere industriële buffettafels, aangekleed met authentieke gereedschappen & accessoires.