Zakelijke Verhuur

Particuliere Verhuur

Meer over

Verhuur op Landgoed Vollenhoven

lees meer over capaciteit en opstelling

Een goede locatie is uitermate belangrijk voor het welslagen van de dag

Op Landgoed Vollenhoven staan gastvrijheid, exclusiviteit en flexibiliteit centraal. Wij zorgen ervoor dat u zich alleen maar hoeft bezig te houden met uw eigen activiteit. Of dat nu een vergadering, een brainstormsessie, een productpresentatie, een huwelijk, een diner of een bedrijfsuitje is, u kunt al uw aandacht daarop richten. Alle rompslomp daarom heen nemen wij graag voor onze rekening. Uiteraard invulling gevend aan uw wensen.

Wat maakt Landgoed Vollenhoven een buitengewone locatie?

  • Exclusiviteit: u hebt de locatie altijd exclusief tot uw beschikking.
  • Inspirerend: geïnspireerd door de mooie omgeving worden u en uw gasten uitgedaagd om tot creatieve oplossingen te komen. Het zijn stuk voor stuk karakteristieke locaties om uw klanten te ontvangen.
  • Groen en rust: Landgoed Vollenhoven is omgeven door groen. Iedere locatie heeft een eigen grasveld omzoomd door bomen, waardoor een hoge mate van privacy wordt gecreëerd.
  • Weldaad: met oog voor detail en persoonlijke aandacht wordt u alles uit handen genomen.
  • Kwaliteit: alleen het beste is goed genoeg. En goed hoeft niet duur te zijn, maar wel duurzaam. Goed en gezond eten met zoveel mogelijk producten uit eigen moestuin of de omgeving.
  • Anders dan anderen: bijvoorbeeld een bedrijfsuitje tijdens de Tuindagen, met lange tafels buiten dineren, een gezellige BBQ met de American Smoker of zelfs een kerstdiner op Huis Vollenhoven.
  • Randvoorwaarden: goed bereikbaar met openbaar vervoer, centraal in het land gelegen, voldoende gratis parkeergelegenheid, vergaderfaciliteiten zoals Wifi en flipovers. In de stal is ook een beamer aanwezig.

Zakelijke verhuur

Als u de moeite neemt om een zakelijke activiteit buiten de deur te organiseren wilt u dat u daar achteraf met een goed gevoel op terug kunt kijken. Het moet, om in zakelijke termen te blijven, een goed rendement opleveren. Wij zullen er op Vollenhoven alles aan doen om u met dat gevoel huiswaarts te laten keren.

lees meer over zakelijke verhuur op Vollenhoven

Particuliere verhuur

Een festiviteit organiseert u doorgaans niet ieder jaar. En als u het dan doet, dan wilt u daar nog heel lang met een heel goed gevoel op terug kunnen kijken. Daar willen wij graag voor zorgen.

lees meer over particuliere verhuur op Vollenhoven

Extra activiteiten

  • Een rondleiding door de Engelse tuin, de moestuin en het park. De rondleiding wordt veelal door één van de eigenaren zelf gegeven.
  • Komen er veel kinderen? Maak dan gebruik van onze spelpakketten.
  • Het moestuinbuitendiner. Alsof je in Frankrijk zit aan lange mooi gedekte tafels in de moestuin. Alleen in combinatie met de Oranjerie te boeken, die als back-up dient bij slecht weer.
Klik hier voor meer informatie over de extra activiteiten

Onze huiscateraars


Wij werken samen met enkele huiscateraars, die Landgoed Vollenhoven een bijzonder warm hart toedragen. Met hen kunt u precies uw wensen bespreken en zij zullen graag met u meedenken om tot een optimaal resultaat te komen. Zij leveren een goede prijs/kwaliteit verhouding en zijn gewend om op de locaties van Landgoed Vollenhoven te werken. Voor vergaderingen en bijeenkomsten tot 20 personen kunt u bij vergaderarrangementen de verschillende mogelijkheden bekijken. Voor grotere bijeenkomsten kunt u bij één van onze huiscateraars terecht. Zij zullen samen met u alle mogelijkheden bespreken. De contact gegevens van onze cateraars vindt u bij de desbetreffende locaties.

Ik wil graag informatie ontvangen over de verhuur


Gebruik onderstaand formulier om ons een bericht te sturen. Wij zullen zo spoedig mogelijk antwoorden.