Moestuindiner

In combinatie met de huur van de Oranjerie (die als back-up dient bij slecht weer) kunt u er voor kiezen om uw gezelschap ergens anders op Vollenhoven te ontvangen. Eén lange tafel onder de berceau, te midden van alle bloemen en groenten in de moestuin, in de boomgaard of langs de bosrand. Er zijn op Vollenhoven genoeg mooie plekjes te verzinnen waar dit mogelijk is. In combinatie met de cateraar kunt u een bijzonder “en plein air” diner samen stellen (alleen in combinatie met de oranjerie).

Rondleiding door de tuinen en het park

Wilt u echt kennis maken met alle facetten van Vollenhoven dan kunt u een rondleiding door de tuinen en het park van Vollenhoven aanvragen. In combinatie met de huur van één van de locaties op Vollenhoven krijgt u de rondleiding tegen een gereduceerd tarief aangeboden. Per 25 personen krijgt u een rondleider. Over het algemeen is het één van de eigenaren zelf die u alles zal vertellen over de geschiedenis, het beheer en de tuinen van Landgoed Vollenhoven (te boeken bij alle locaties).

Spelpakketten voor jong en oud

Verwacht u veel kinderen en bent u op zoek naar wat aardige activiteiten, dan wilt u misschien gebruik maken van ons spellenpakket. Het pakket is te boeken bij iedere locatie.

Dat pakket bestaat uit:

  • Reuzen bellenblaas: wie kan de grootste en de mooiste bellen maken? Zowel voor jong als oud een uitdaging
  • Sjoelbak op een tafel; het bekende oude spel maar het blijft aardig.
  • Reuzen mikado
  • Jeu de boules (12 ballen om met 6 personen te spelen; 2 teams van 3 personen met ieder 2 ballen)
  • Kubb original: Zweeds spel voor 2-12 personen.

Vraag naar de mogelijkheden als u de locatie komt bezichtigen.