Bijzonder dineren

Trouwen

Familiedag

Afscheid

Meer over

Particuliere verhuur op Vollenhoven

Er is altijd wel een reden voor een festiviteit.

Of het nu een bruiloft of een jubileum is, een verjaardag, een familiedag of zomaar omdat je er gewoon zin in hebt. Een happening of plechtigheid gegeven op een bijzondere locatie, met uitstekende catering en persoonlijke aandacht, zal nog lang positief in het geheugen blijven. Wij zorgen ervoor dat dit voor u een onvergetelijke gebeurtenis wordt.

Bijzonder dineren

Mooi gedekte tafels, lekker eten, mooie wijnen, fraaie bloemstukken… allemaal ingrediënten die de basis vormen voor een geslaagde dag. Als u nog voor een goed gezelschap zorgt dan kan de dag niet meer stuk

Lees meer over bijzonder dineren

Trouwen

Sinds een aantal jaren is Vollenhoven een erkende trouwlocatie. U kunt er letterlijk en figuurlijk in het huwelijksbootje in stappen. Bij mooi weer kunt u er voor kiezen om buiten in de schaduw van de bomen elkaar het ja woord te geven maar ook de colonnade en de oranjerie zijn favoriete plekjes. Samen met onze huiscateraars kunt u er helemaal zelf uw invulling aan geven. Zij zullen niet snel nee verkopen en actief met u meedenken.

Lees meer over trouwen

Familiedag

Waar vind je een locatie waar een grote groep bij elkaar kan komen, de kinderen de ruimte hebben om te spelen, volwassenen rustig kunnen praten en je ook nog wat aardige activiteiten kunt organiseren? Misschien op Vollenhoven?

Lees meer over familiedag

Afscheid nemen

En plotseling is het dan zover…. Hals over kop moet er van alles geregeld worden. Soms is alles goed doorgesproken, soms ook helemaal niet. Gelukkig is er tegenwoordig heel veel mogelijk. Graag helpen we u om er een afscheid van te maken waarvan u achteraf kunt zeggen; het was goed zo.

Lees meer over afscheid nemen

Ik wil graag informatie ontvangen over de particuliere verhuur


Gebruik onderstaand formulier om ons een bericht te sturen. Wij zullen zo spoedig mogelijk antwoorden.