Vergaderen in het groen

‘Buitengewoon vergaderen’ is een veel gehoorde kreet die daardoor wellicht wat aan waarde inboet. Toch zitten er veel waardevolle elementen in deze omschrijving.

Vergaderen op een buitengewone locatie. Door niet op kantoor, maar op een andere locatie te vergaderen is er minder afleiding en zijn er andere verwachtingen. U wordt uit uw eigen comfort zone gehaald en lijkt zelfs creatiever te worden. Bovendien geeft een andere locatie het belang van de vergadering aan.

Als buiten de deur ook nog letterlijk buiten in het groen kan betekenen, dan zijn daar nog veel meer voordelen aan verbonden. Onderzoek heeft aangetoond dat in een groene omgeving beter met stress kan worden omgegaan. Het zorgt voor ontspanning wat tot betere beslissingen kan leiden. Wat denkt u van wandelend brainstormen? Dat schijnt bijzonder goed te werken.

Zowel het Grote Huis als de Stal den Eijck zijn bijzonder geschikt voor vergaderingen. De Oranjerie leent zich meer voor grotere bijeenkomsten zoals een productpresentatie of een personeelsuitje.

Bekijk hier onze vergaderarrangementen

Ik wil graag informatie ontvangen over buitengewoon vergaderen


Gebruik onderstaand formulier om ons een bericht te sturen. Wij zullen zo spoedig mogelijk antwoorden.