“Natuurlijke” inspiratie voor uw trainingsbijeenkomst.

Ziet u door de bomen het bos niet meer, moeten de neuzen weer allemaal dezelfde kant op staan, is het tijd voor ontplooiing en moet er “out of the box” gedacht worden? Plan dan uw training, heisessie, teambuilding, brainstormsessie of managementmeeting op Landgoed Vollenhoven.

Hoe belangrijk is een locatie voor het welslagen van uw dag? De trainers kunnen u er alles over vertellen. De dag kan nog zo goed in elkaar zitten, maar als mensen afgeleid worden door storende geluiden, te maken krijgen met te weinig licht of zuurstof of niet goed werkende apparatuur, dan is het resultaat niet wat het had kunnen zijn.

Bent u op zoek naar een kleinschalige sfeervolle ruimte dan bent u bij ons aan het juiste adres. De Stal den Eijck en het Grote Huis zijn hiervoor uitermate geschikt. In huiselijke omgeving voorzien van alle gemakken kunt u zich volledig richten op het doel van die dag. De locaties liggen midden in het groen en u heeft volop wandelmogelijkheden om het hoofd weer even te ‘resetten’. Als het weer het toelaat kunt u lekker buiten genieten van een heerlijke lunch of zelfs de hele sessie naar buiten verplaatsen.

Landgoed Vollenhoven ligt net buiten Utrecht centraal in het land en de locaties staan altijd exclusief tot uw beschikking.  Er is voldoende gratis parkeer gelegenheid en het is goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

Bekijk onze locaties

Ik wil graag informatie ontvangen over trainingen


Gebruik onderstaand formulier om ons een bericht te sturen. Wij zullen zo spoedig mogelijk antwoorden.